Not: Internet Explorer 11 kullanıyorsunuz. Bu arama motoru ile görüntülemede hatalar olabilir. Farklı arama motorları (Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge, Safari gibi) kullanmanızı öneririz.

geri

Sto, Denizli’de mimarlar ve iç mimarlarla buluştu

architects_meeting_1

Geçtiğimiz haftalarda Denizli Stoexpert Cretec Yapı tarafından bölgede faaliyet gösteren mimar ve iç mimarlara yönelik olarak iki Sto tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantılarda 50’nin üzerinde katılımcıya Sto’nun geniş dış cephe ve iç mekan sistem portföyünün tanıtımı yapıldı.
Sto yetkililerinin yaptıkları sunumlarda, mimar ve iç mimarlara Sto’nun çatlamaya dayanımlı StoTherm dış cephe ısı yalıtım sistemleri, cephede yağmurla temizlenen StoColor Lotusan dış cephe boyası, çimento içermeyen Sto sıvaları ile ne kadar çok farklı yüzeyler elde edilebildiği, iç mekanlar için insan sağlığına ve çevreye saygılı Sto boyaları gibi konular hakkında detaylı bilgiler verildi. Sonrasında katılımcılar Sto ürünleri ile elde edilen etkileyici ve benzersiz yüzey ve doku seçeneklerini örnekler üzerinde inceleme imkanı buldular.
Denizli Merkez’de kapsamlı bir Sto Showroom ve boya renklendirme ünitesi ile hizmet veren Cretec Yapı, Sto markasını bölgesinde başarılı bir şekilde temsil etmeye devam ediyor.