Not: Internet Explorer 11 kullanıyorsunuz. Bu arama motoru ile görüntülemede hatalar olabilir. Farklı arama motorları (Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge, Safari gibi) kullanmanızı öneririz.

geri

Dergiye göre, Sto "Dış Cephe Yalıtım Sistemleri" alanında 2024 yılında yine dünya pazar lideri!

54614en_market_leader_2024

Sto 2024'te, Alman iş dünyası dergisi "Wirtschaftswoche" tarafından bir kez daha kendi alanında dünya pazar lideri olarak ilan edildi.

Dergiye göre, Sto "Dış Cephe Yalıtım Sistemleri" alanında 2024 yılında yine dünya pazar lideri!

Alman Wirtschaftswoche ekonomi dergisi, İsviçre St. Gallen Üniversitesi ile birlikte yıllardır Almanya'nın orta ölçekli küresel pazar liderlerini belirliyor. Gizli şampiyonlar olarak adlandırılan bu firmalar, birçok farklı özelliği bir araya getirmekte: Hızlı gelişmeye açık pazarlarda yer alıyor, uluslararası ve yenilikçi hareket ediyor ve sağlıklı finansal yapıya önem veriyorlar. İlham veren, karizmatik ve güçlü bir markaya sahipler. Ödül kazanan firmaların birçoğunda halen kurucu ailelerin güçlü etkisi var.


Bu ödüle sahip olabilmek için firmaların şu zorlu kriterleri karşılamaları gerekiyor:

  • Kendi alanında en yüksek ya da ikinci en yüksek pazar payına sahip olmak;
  • En az yarısının ülke dışında ve üç ya da daha fazla sayıda kıtada kazanılmış olması koşuluyla, yıllık cironun 50 milyon Euro üzerinde olması.

Firma ana stratejisinin, daha fazla uluslararası pazarlara açılmak, AR&GE’ye sürekli yatırım yapmak, karlılık odaklı büyümeyi hedeflemek ve iddialı sürdürülebilirlik hedefleri için çalışmak gibi temel ögelerini etkin şekilde uygulayan Sto, önceki yıllarda olduğu gibi, "Dış Cephe Yalıtım Sistemleri" alanında 2024 Dünya Pazar Lideri unvanına sahip oldu. Sto CEO’su Rainer Hüttenberger konu ile ilgili olarak “ana iş alanımız olan cephe yalıtım sistemleri ile Avrupa’da iklim koruma hedeflerine ulaşılması yönünde önemli katkılarda bulunuyoruz” açıklamasını yaptı.