Not: Internet Explorer 11 kullanıyorsunuz. Bu arama motoru ile görüntülemede hatalar olabilir. Farklı arama motorları (Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge, Safari gibi) kullanmanızı öneririz.

geri

Firma kurucumuz Fritz Stotmeister vefat etti

Fritz Stotmeiser, firmamızın kurucusu, 94 yaşında hayata veda etti.

Fritz Stotmeiser, firmamızın kurucusu, 94 yaşında hayata veda etti.

Sto firmasının kurucusu ve Denetim Kurulu Onursal Başkanı Fritz Stotmeister 21 Nisan 2022 günü 94 yaşında vefat etti.

Firmaya ve inşaat sektörüne benzersiz bir şekilde damgasını vuran Fritz Stotmeister’ın liderliği altında Sto, bölgesel bir sıva ve boya üreticisinden uluslararası bir şirketler grubuna dönüştü. Grubun bugün 38 ülkede 50 iştiraki var ve 5.700'den fazla kişiyi istihdam ediyor

Fritz Stotmeister (sağda) ve oğulları Jochen Stotmeister (solda) ve Gerd Stotmeister (ortada).

Fritz Stotmeister (sağda) ve oğulları Jochen Stotmeister (solda) ve Gerd Stotmeister (ortada).

Bay Stotmeister’in kişiliği şirketin değerlerini şekillendirmede büyük rol oynadı ve iz bırakmaya devam ediyor: Kişiler arasında karşılıklı saygıya, yardımseverliğe ve disipline dayalı etkileşim ve işbirliği, onun çok önem verdiği değerlerdi. Bu yaklaşımla, müşterilerin ve çalışanların kendilerini "Sto ailesinin" bir parçası hissettikleri istisnai bir kurumsal iklim meydana getirdi.

Fritz Stotmeister’in en büyük oğlu, STO Management SE Denetim Kurulu Başkanı Jochen Stotmeister, duygularını “derin bir yas içinde babamıza ve şirketimizin belirleyici kişiliğine veda ediyoruz. Dolu dolu bir hayatın ardından evinde huzur içinde vefat etti" şeklinde belirtti.