Not: Internet Explorer 11 kullanıyorsunuz. Bu arama motoru ile görüntülemede hatalar olabilir. Farklı arama motorları (Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge, Safari gibi) kullanmanızı öneririz.

geri

Güçlüklerle dolu yolda sorumluluk üstlenmek

51580_sustainability_environmental_protection

Enerji 21. yüzyılın ana meselesi. Geleceğin en önemli ekonomik ve politik sorularının birçoğu, enerjinin yalnızca kıtlığı ve fiyatının artışı ile değil, aynı zamanda üretiminin ve kullanımının çevresel etkileriyle de ilgili. Uzun süredir hepimizin gündeminde olan bu konu, fosil yakıtların kullanımını keskin bir şekilde azaltma ve yenilenebilir enerji kaynaklarına daha fazla güvenmemiz gerektiği düşüncesini ortaya atıyor.

Burada başarının ön koşulu ise her türlü enerji kaynağının daha az savurgan bir şekilde kullanılması.

Yeni binalar söz konusu olduğunda, ama özellikle mevcut binalarda, enerji tüketimini azaltmak için optimize edilmiş dış cepheler temel bir gereklilik. Sto olarak, 60 yılı aşkın bir süredir kendimizi binaların verimliliğini ve sürdürülebilirliğini arttırmaya adadık. Aşağıdaki linkten İngilizce versiyonuna indirebileceğiniz yeni Sto 2022 Sürdürülebilirlik Raporu, hem ürünlerimiz, hem de şirket olarak operasyonlarımız açısından, bu konunun getirdiği güçlükler ile nasıl yüzleştiğimizi gösteriyor.